A mai adásunkat a szülő”csatornáról” közvetítjük: Anyai anyagi tanácsok…

Több, mint tíz éves független tanácsadói, majd szakértői pályám alatt 78 gyermek született azoknál a családoknál, akik az én segítségemmel intézik pénzügyeiket. Fantasztikus események részese voltam. Örömmel tölt el, hogy segíthettem megteremteni azt a pénzügyi stabilitást, és anyagi biztonságot, aminek részeként a gyermeket nyugalom, és békesség várta otthon. Arra specializálódtam, hogy családoknak felkutatom a lehető legtöbb adókedvezményt, állami támogatást, és a pénzügyi piacon elérhető személyreszabott, egyedi lehetőségeket. Ez lett a küldetésem, a hivatásom.
A legutóbbi, szülésről szóló, cikkemnél kiderült, hogy egyre nagyobb igény mutatkozik a minőségi, magánorvosi ellátás kihasználására. Rengetegen megkerestek, sok anya fejtette ki véleményét hozzászólásban, email-ben, privát üzenetben, és kértek, hogy segítsek, írjak erről a témáról. Íme példaként az egyik:
“Szia! Olvastam a gyerekes cikket, érdekes volt. Ha gondolod, írok neked infókat a költségekről! Nekem a…
havi orvosi vizsgálat díja: 14.000,-Ft.
12 hetes genetikai ultrahang 30.000,-Ft az istenhegyi géndiagnosztikai központban.
vérvétel: 4000,-Ft/ alkalom
37. héttől, hetente, a ctg: 5000,-Ft/ alkalom
4D ultrahang: 16.000,-Ft
szülés: 398.000,-Ft a Róbert Károly Klinikán
+ 60.000,-Ft az érzéstelenítés
+ ha akar valaki választott szülésznőt az 40.000,-Ft
+ egyágyas szoba 10.000,-Ft
Egyéb költségek:
Légzésfigyelő: 20-60.000,-Ft
Bébiőr: 10.000,-Ft
Babakocsi, 3 funkciós: 60-300.000,-Ft között
Babaágy pelenkazoval: 70.000,- Ft
Pelenkázólap: 4.500,-Ft
Matrac: 12.000,-
Pelenka: 4000,-Ft/ csomag
Babaruhák, textil pelenka, takaró, bundazsák vagy overál, mellszívó, cumisüveg, cumisüveg melegítő, előke, babakád, játszó szőnyeg, éjszakai fény, kórházi csomag stb. stb.
Ha nem használtuk volna ki az általad ajánlott pénztárat, és biztosítást, kész anyagi csőd lett volna az egész. Köszönöm!”
Krisztina évek óta az ügyfelem, és segítettem a családnak a felkészülésben.
Az állam által támogatott területek közül, a nyugdíj és az otthonteremtés mellett, a gyermekvállalás a legkiemeltebb. Anyasági támogatás, szülési támogatás, CSED, GYED, GYES hármasa, családi pótlék stb, összeségében több százezer, akár millió forintot jelentenek évente. 
Sokan nem ismerik például az önsegélyező pénztárakat, amiről már korábban többször is írtam. Ami érdekes, hogy a Krisztina által felsorolt költségek 95%-a után 20% adókedvezményre jogosultak a szülők, ha pénztáron keresztül fizetik ki ezeket (bővebb információk itt). Megdöbbenve tapasztaltam, hogy ennyi figyelemfelhívás után sem találkoztam olyan családdal, aki ezt nélkülem kihasználta volna. Eggyel sem!
A szülök az információ, és a gyakorlati tudnivalók hiányára hivatkoztak. Felhívom a figyelmet a blogbejegyzéseim végén lévő QFS Kapcsolat linkre, ahol engem felkeresve, személyreszabott koncepció, és gyakorlati tudnivalók megszerzésére van lehetőség.
Amiről viszont kevesebb szó esett, azok a biztosítások, amelyekről Krisztina is említést tett. Ezt a hiányoságot hamarosan pótolom.
Holnapi témám: Hogy tud kihasználni minőségi, VIP szolgáltatásokat kedvező áron, amire még adókedvezményt is igényelhet? Erre keressem a választ! Folytatása következik…