10 pont – Amelyek közül, ha igennel válaszolsz néhányra, szükséged van rám!

 

  1. Társasági és gasztronómiakedvelő ember vagyok, ezért gyakran találkozom a barátaimmal, mert keressük az új ízeket a városban és vidéken is! Imádom a gasztroforradalmat!

 

  1. Számomra fontos, hogy a környezetem rendezett és szép legyen. A hely ahol élek, legyen kényelmes, funkcionális és egyben szemet gyönyörködtető.

 

  1. Ha találkozom egy új emberrel, a megjelenése, a kisugárzása azonnal sugall felém valamit. Ezért különösen odafigyelek, hogy a személyiségem harmóniában legyen a megjelenésemmel és azt tudjam kifelé mutatni, aki valójában vagyok.

 

  1. Gyakran szorul el a szívem mikor időseket látok, hogy számolgatják a kis pénzüket a boltban. Ez motivál abban, hogy én soha ne kerüljek ilyen helyzetbe.

 

  1. Igyekszem tartani az egyensúlyt a munka, család, önmagam hármasa között. Fontos, hogy minden jól működjön, és ezt csak úgy tudom biztosítani, ha Én is jól érzem magam a bőrömben.

 

  1. Szerintem a családunk igen izgalmas! Mindig van egy új projekt amire koncentrálunk, legyen az egy utazás, családi összejövetel vagy közös program szervezése! Mi sosem unatkozunk!

 

  1. Fontosak tartom, hogy a párommal kettesben is eltöltsünk némi időt, távol a gyerekektől.

 

  1. Igyekszem minimum heti két alkalommal sportolni. Akkor valahogy jobban bírom a mindennapokat.

 

  1. Úgy érzem, hogy túl sok felelősség hárul rám a mindennapokban, de megéri, hisz bármit megtennék a családom jólétéért.

 

  1. Aggódással tölt el, ha orvoshoz kell mennem. Gyakran járok szűrésre emiatt.

 

Ha a kérdések közül néhányra igennel válaszolt, kérem, forduljon hozzám bizalommal egy tanácsadásra!

Link: QFS Kapcsolat